Mange mennesker kender til, at livet til tider kan være vanskeligt og stille os overfor store og små problemer. Ofte kan udfordringerne klares ved egen hjælp eller ved hjælp fra venner og familie. Og nogle gange kan man befinde sig i en situation, hvor dette ikke er tilstrækkeligt. I sådan en situation kan det være brugbart at opsøge en psykolog, der kan fungere som en udenforstående og som en samtalepartner.

Typisk vil et forløb hos mig starte med en kort afklarende telefonsamtale, hvor vi sammen vurderer, om et samarbejde kunne være relevant. I første samtale vil vi typisk tale om baggrunden for din henvendelse, og håb til udfaldet af vores samtaler. Vi vil også tale om måden, jeg arbejder på og derpå fokusere på det, du bøvler med. Individuelle samtaler har en varighed af 50 minutter.

Vores samtaler vil være et samarbejde, hvor vi gennem mine spørgsmål, vores dialog og refleksioner sammen kan blive klogere på din situation, udforske problemet og opdage nye forståelser og veje videre til bedring. Jeg byder gerne ind med mine tanker, mulige redskaber og ideer. De skal dog altid forstås som mulige ideer, du kan tage stilling til.

Varigheden af terapi er meget individuel. Det afhænger bl.a. af, hvilken problemstilling, man kommer med, og hvem man er som person. Nogle kommer måske blot 2 gange og finder det tilstrækkeligt, mens andre har brug for at komme oftere og over en længere periode, fordi deres problematik kræver det af dem. Hyppigheden og antallet af samtalerne vil altid være en beslutning, vi tager i fællesskab.

Jeg har en bred erfaring med forskellige problemstillinger, herunder:

  • Stress
  • Angst
  • Depression
  • Sorg og krise
  • Problemer i parforhold og andre tætte relationer
  • Spiseforstyrrelse
  • Kroniske smerte- og sygdomstilstande

Skulle du have spørgsmål angående samtaler hos mig, er du altid velkommen til at kontakte mig, fx via kontaktformularen.